keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Salia!

Huoh. Jotenkin tää touhu tuntuu ihan ihmeen takkuiselta.. Johtunee töistä yms sosiaalisen elämän stressistä tällä hetkellä. Se sitten sopivasti vaikuttaakin tietty motivaatioon ja jaksamiseen. Viime aikoina olo on ollut just sellanen, että vois vaan nukkua. Mut sitähän mä en ole tehnyt! :)



Eilinen keskivartalotreeni meni aivan mahtavasti, tuntuu mukava polte vieläkin tuossa alueella, missä pitäis vatsalihasten olla.. :D Mut tän päivän jalkatreeni... Eipä oo pitkään aikaan kyykyt olleet niiiiin tiukassa... Mutta mä aloin pohtimaan, että olisko voinut johtua ihan vaan siitä, että unohdin juoda latarin ennen treeniä? Siis voiko se yksistään muka vaikuttaa niin paljon treenin kulkuun?

Tai kyllähän mä sen muistin, mutta ihan liian myöhään.. :D

Muttajoo, ruokavalion kanssa mulla on eniten ongelmia.. Ja kaikki muu vielä meneekin, mutta aamupuuro tuottaa ISOJA ongelmia ja iltapaln tuppaan unohtamaan.
Puuro tosiaan meinaa tulemaan vastapallona takasin kun lusikan saa suuhun (ja mähän en ole puuroihmisiä..) ja iltapalan saatan muistaa yhdeltätoista illalla ja silloin en enää viitsi alkaa syömään.
Tarttee siis vaan taas opetella lisää..

-Ninni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti